Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Atılgan ATILGAN Poznan Yaşam Üniversitesi Çevre ve Makine Mühendisliği Fakültesini ziyaret etti.

• 27 Ocak, 2023

27.01.2023-31.01.2023 tarihlerinde Poznan Yaşam Üniversitesi Çevre ve Makine Mühendisliği Fakültesi’ne ziyarette bulunan Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Atılgan ATILGAN, ziyareti sırasında Arazi yönetimi alanında "Türkiye'de Tarımsal Üretime Bir Bakış" isimli sunumunu gerçekleştirmiştir. Ayrıca öğrencilere Erasmus+ programı kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne gitme imkanını da tanıttı. 2023 yılının başında Çevre ve Makine Mühendisliği Fakültesi ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi arasında öğrenci ve çalışan değişimini sağlayan bir anlaşma imzalanmıştır.

Poznań'da kaldığı süre boyunca Prof. Dr. A. Atılgan, Çevresel İyileştirme ve Alan Yönetimi Anabilim Dalı çalışanları ve Fakülte Dekanı Prof. Klaudia Borowiak ile Arazi Islahı hakkında, birimler arasında daha geniş işbirliği olanaklarını tartıştılar. Bu toplantıların ortak uluslararası araştırma projelerinin oluşturulması, Fakülte çalışanlarının ve öğrencilerinin uluslararası değişimi için iyi bir başlangıç ​​olacağı öngörülmektedir.