GAZİPAŞA-ALANYA HAVALİMANINA TEKNİK GEZİ ETKİNLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ZİYARETTE BULUNDUK

• HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
  • 13 Mayıs, 2024

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Meltem AKCA hocamızın öncülüğünde Gazipaşa - Alanya Havalimanını ziyaret ettik.

Bu çerçevede geleceğin havacıları olan öğrencilerimize havalimanı içerisinde yer alan bölümler, iş akışları ve süreçler hakkında bilgi verildi ve terminal içerisinde ilgili alanlarda anlatımlar yapıldı.

Teşekkürler      :

Terminal işleyiş süreçlerini anlatan

Terminal İşletme Şefi Çağatay Fikri MAHMUTOĞLU' na

Güvenlik Operasyon Müdürü Mehmet UZUN' a

Hava Trafik Kontrolörü İhsan AKCA' ya ve

Ulaşımımızda bize destek olan Gazipaşa Belediyesinden Sayın Ülkü GENÇ' e çok teşekkür ederiz.