HAVACILIKTA KARİYER GÜNLERİ' NİN KONUĞU FUGO YER HİZMETLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISIYDI

• HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
  • 21 Mayıs, 2024

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nde Kariyer Günleri Düzenlendi

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, 20 Mayıs 2024 tarihinde "Havacılıkta Kariyer Günleri" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Atılgan ATILGAN ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meltem AKCA'nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Etkinliğimize, üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet KILIÇ ve Prof. Dr. Atıf BAYRAMOĞLU ile Genel Sekreter Yardımcısı Onur OCAKDAN da katıldı. Fugo Yer Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tansel KOÇBOĞAN, Fugo Harekat Memuru Nur Seda MUŞ Fugo YHM Sorumlusu Simge METİN ve Fugo YHM Memuru Damla Yeğin KAYA, konuk olarak etkinlikte yer aldılar.

Konuk konuşmacılar, havacılık sektörünün tarihi gelişimi, mevcut ihtiyaçları, geleceği ve personel istihdamı hakkında bilgi verdiler. Öğrencilere, sektördeki kariyer fırsatları ve gerekli yetkinlikler konusunda önemli tavsiyelerde bulunuldu. Ayrıca, sektördeki güncel gelişmeler ve yenilikler hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

"Havacılıkta Kariyer Günleri" etkinliği, öğrencilere sektöre dair önemli bir perspektif kazandırırken, sektör profesyonelleriyle birebir iletişim kurma fırsatı sundu. Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, bu tür etkinliklerle öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olmaya devam ediyor.