HAVACILIKTA KARİYER GÜNLERİ "HAVALİMANLARINDA TEMEL GÜNELİK EĞİTİMİ"

HAVACILIKTA KARİYER GÜNLERİ "HAVALİMANLARINDA TEMEL GÜNELİK EĞİTİMİ"
  • HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
  • 23 Mayıs, 2024
HAVACILIKTA KARİYER GÜNLERİ "HAVALİMANLARINDA TEMEL GÜNELİK EĞİTİMİ"

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nde "Havalimanlarında Temel Güvenlik Eğitimi" Semineri Düzenlendi

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, 21 Mayıs 2024 tarihinde "Havacılıkta Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında "Havalimanlarında Temel Güvenlik Eğitimi" konulu bir seminere ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meltem Akca'nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Etkinlikte, havalimanlarında güvenlik konusunda eğitimci olarak Başpolis Ali Rıza Bilici ve TAV Akademi Eğitmeni Güvenlik Şefi Mehmet İlkyaz yer aldı. Konuk konuşmacılar, havacılık sektörünün tarihi gelişimi, havalimanlarında güvenlik süreçleri ve kullanılan teknolojiler hakkında detaylı bilgiler sundular.

Öğrencilere, sektördeki kariyer fırsatları ve bu alanda gerekli yetkinlikler konusunda önemli tavsiyelerde bulunan konuşmacılar, ayrıca sektördeki güncel gelişmeler ve yenilikler hakkında da bilgi verdiler. Etkinlik, öğrencilere sektöre dair önemli bir perspektif kazandırırken, sektör profesyonelleriyle birebir iletişim kurma fırsatı sundu.

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, bu tür etkinliklerle öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olmaya devam ediyor.