Fakültemizin TEKNOFESTe katılımı

• gazipaşa havacılık ve uzay bilimleri fakültesi
  • 02 Ekim, 2023
Fakültemizin TEKNOFESTe katılımı

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Atılgan ATILGAN ve Dr. Öğretim Üyesi Gürkan ORTAMEVZİ, 27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihlerinde İzmir Çiğli Havalimanı'nda gerçekleşen Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İzmir’e katılarak çeşitli görüşmeler gerçekleştirmişlerdir. Havacılık, Savunma ve Uzay Sanayi alanındaki yenilikler incelenerek Fakültemiz öğrencilerine fayda sağlaması düşünülen faaliyetler hakkında sektör temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunulmuştur.  Teknofest paydaşı şirketler tarafından önümüzdeki dönemlerde fakültemize katkı sağlanması, hibe desteği verilmesi konularında  işbirliği çalışmalarının hızlandırılması hususunda istişare edilmiştir.