DÜNYA UZAY HAFTASI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

• GAZİPAŞA HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
  • 17 Ekim, 2024
DÜNYA UZAY HAFTASI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 1999 yılında Dünya Uzay Haftası'nın her yıl 4 Ekim -10 Ekim tarihleri ​​arasında kutlanacağını ilan etmiş, ulusal ve uluslararası örgütlerin iş birliği önem kazanmıştır. 4-10 Ekim tarihleri arasında tüm Dünya’da kutlanan Dünya Uzay Haftası kapsamında Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi çeşitli etkinlikler gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda 2024 yılı Dünya Uzay Haftası İklim Değişikliği Temasına uygun olarak Dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Levent KAYA moderatörlüğünde 9 Ekim 2024 tarihinde Sayın Dekanımız Prof.Dr. Atılgan ATILGAN İklim Değişikliği ve Olası Etkileri isimli seminer vermiştir. Gazipaşa Yerleşkesinde gerçekleşen seminere öğrenciler yoğun ilgi göstermiştir.