HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜNE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1) Kayıtlarımız 31 Ağustos-06 Eylül 2020 tarihleri arasında Fakülte Binamızda* yüz yüze yapılacaktır.

2) Öğrencilerimizden, kendisi veya birlikte ikamet etmekte olduğu yakınlarından herhangi birinde Covid-19 hastalığı teşhis edilenlerin, tedavi ve karantina sürecinin devam ettiğini gösteren hastane raporu ile birlikte 2020 ÖSYM (YKS) Kontenjan kılavuzu Bk. 49 da belirtilen adli sicil kaydı, sağlık raporu ve kimlik fotokopisini kayıt süresi içerisinde havacilik@alanya.edu.tr  adresine mail atmaları ve belge asıllarını da aynı süre içerisinde PTT aracılığıyla iadeli taahhütlü olarak göndermeleri gerekmektedir.

3) Üniversitemiz Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

4) Havacılık Yönetimi bölümüne yerleşen adayların, herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu ile yerleştiği programa kayıt yaptırabileceklerdir.

* Pazarcı Mahallesi İsmail Ogan Caddesi No:27 Gazipaşa/ ANTALYA

Not 1: Adli sicil kaydı e-devlet üzerinden kuruma hitaben (kurum adı yazılacak) temin edilebilir.

Not 2: Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak kayıt alınacak olup, yoğunluk yaşanmaması açısından öğrencilerimizin kayıt işlemlerini  son güne bırakmamaları rica olunur.

• 28 Ağustos, 2020