2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU HAKKINDA

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 09.06.2021 tarih ve 12/78 sayılı Senato Kararına istinaden üniversitemiz akademik birimlerinde yaz öğretimi açılmayacaktır. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi'nde farklı üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerin üniversitemiz Yaz Öğretimi Yönergesi'nin 16. maddesinde açıklanan hükümler doğrultusunda fakültemizin ilgili bölüm başkanlıklarına aşağıdaki dilekçe örneğini tam ve eksiksiz bir şekilde doldurduktan ve ilgili üniversitelerden alınacak derslerin ve ders planlarının onaylı içeriklerini de ekledikten sonra havacilik@alanya.edu.tr adresine mail atmak suretiyle başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen öğrencilerimize fakültemiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Başvurusu kabul edilmeyen veya fakültemizden izin alınmadan farklı üniversitelerden alınan dersler kabul edilmeyecektir.

• Yaz Öğretimi Yönergesi için lütfen tıklayınız.
  • Kurum dışı yaz okullarında ders almak isteyen öğrencilerimiz, dilekçe örneği için tıklayınız.

• 01 Temmuz, 2021