Gazipaşa Kaymakamı Cemil ÖZTÜRK’ün Fakülte Ziyareti

06.12.2019

Gazipaşa Kaymakamı Cemil ÖZTÜRK, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan CENGİZ’i makamında ziyaret etti.

Okulumuza gerçekleştirdikleri ziyarette, Kaymakam Cemil ÖZTÜRK, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBIYIK ve İlçe Jandarma Komutanı Ali KAYA okul yönetimi ve öğretim üyeleri tarafından karşılandı.

Kaymakamımız ve ekibine okulumuzun fiziki donanımı ile faaliyetlerimiz ve bölümlerimiz konusunda bilgilendirme gerçekleştirildi. Ayrıca okulumuzda gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

-Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Prof. Dr. Erhan CENGİZ, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin parlayan yıldızı olduğunu söyledi.

- Cengiz, bütün çabalarının 65 öğrenciye 3 öğretim üyesiyle Havacılık Yönetimi bölümünde nitelikli eğitim vermek olduğunu vurguladı. Ayrıca gelecekte açılması planlanan fakültemizin diğer bölümleri hakkında genel bilgilendirmede bulundu.

Fakülteye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dekanımız Prof. Dr. Erhan CENGİZ, Kaymakam Cemil ÖZTÜRK’e teşekkür etti.

Eski Site